[heading text=”Wie is Drs. Pasdeloup?”]
Drs. Pasdeloup.

Na een training in 1986 door Dr. P. Leistikov, plastisch chirurg, is Drs. Douwe Pasdeloup begonnen met het toepassen van injectables in een zich steeds verder uitbreidend netwerk van samenwerkende beautysalons. Sinds 1999 is Drs. Douwe Pasdeloup full time werkzaam als cosmetisch arts en momenteel werkzaam bij Cosmediline, een netwerk van samenwerkende schoonheidsinstituten door heel Nederland.

Bent u nieuwsgierig en wilt u over deze behandelingen meer weten? Via e-mail, facebook of telefonisch kunt u bij mij een afspraak maken voor een gratis vrijblijvend gesprek met Drs. Pasdeloup.

Graag tot ziens in mijn praktijk!

www.cosmediline.nl

[heading text=”Cosmetisch arts”]

Periodiek wordt mijn praktijk bezocht door Drs. D. (Douwe) Pasdeloup. Drs. Pasdeloup heeft al enige jaren ervaring opgedaan in het behandelen van rimpels in het gelaat door middel van diverse injectietechnieken. Zijn werkervaring omvat de meeste injectables die er op de markt zijn.

[heading text=”Behandelfilosofie”]

Zelfvertrouwen en een jeugdige uitstraling worden mede bepaald door het uiterlijk. Talrijke omstandigheden beïnvloeden de natuurlijke mimiek en zelfs glimlachen. Kapsel of kledij kan men eenvoudig veranderen, maar wat kan men doen tegen rimpels. Studies en ervaring op lange termijn hebben aangetoond dat injectietherapie betrouwbaar en efficiënt is, het behandelen en de juiste keuze van het preparaat (o.a. Botuline Toxine en Hyaluronzuur). Dit berust op een evaluerend gesprek met de arts. U kunt eventueel een oriënterend consult met de arts afspreken, waarbij U ook een kostenoverzicht krijgt.
Permanente injectables zoals PMS en Artecoll zijn per 01-01-2015 verboden!

Wonderen bestaan niet,maar een spectaculaire verbetering wel!