[heading text=”Huidspecialisme”]

Als huidspecialist heb ik ruim 15 jaar ervaring in het optimaliseren en verbeteren van de kwaliteit van uw huid. Luchtvervuiling, medicijngebruik, hormoonveranderingen en stress kunnen de kwaliteit van uw huid veranderen.

Ik zie het dan ook mijn taak om uw huid in optimale conditie te krijgen. Al 15 jaar werk ik met het gespecialiseerde hoogwaardig kwaliteitsproduct Neoderma wat zowel voor de man als vrouw bestemd is.

Om u goed te kunnen adviseren wat voor u de meest geschikte behandeling is, bespreken we uw wensen en wat voor u de mogelijkheden zijn en de product keuze.

Op deze manier werken we samen naar de beste optimale huidverbetering.

Wonderen bestaan niet, maar een spectaculaire verbetering wel!

Acné-behandelingen worden vergoed door de meeste ziektekostenverzekeringen indien men hiervoor is verzekerd. Als extra service kan ik uw behandelingskosten voor u declareren. Tevens ben ik aangesloten bij de branchevereniging ANBOS.

Kijkt u eens rustig rond in mijn site. Mocht u vragen, advies of op opmerkingen hebben dan ben ik uiteraard bereid om deze toe te lichten. Ik ben telefonisch bereikbaar of via e-mail of facebook.

Graag tot ziens in mijn praktijk voor huidverbetering!

[heading text=”Wellicht interessant?”] [heading text=”Contactgegevens”][contactbox phone=”06-38199480″ email=”info@anjaaugustijn.nl” website=”www.anjaaugustijn.nl” address=”Schiethoek 60 Bergen op Zoom”]