Huidverbetering/Huidverjonging
Huid

Dit is wat ik al ruim 20 jaar doe! Opleidingen, bijscholingen beurzen en congressen. Alles heb ik daar voorbij zien komen (en zien verdwijnen). Onder de indruk van nieuwe merken of apparaten ben ik dus niet. Ik weet hoe de huid werkt. Eenvoudig voor mij om te beoordelen wat werkt en wat niet. Een nieuw merk trok mijn aandacht en nu staat het bij mij op de plank: HydroPeptide!

Hydropeptide is een merk dat zich geheel richt op huidverbetering. Op een manier die ervoor zorgt dat je huidcellen geactiveerd worden, beter functioneren en werkt op zowel de opperhuid als de lederhuid.

 

Wat zijn peptiden?

Peptiden zijn hele kleine eiwitfragmentjes die signalen aan de cellen afgeeft én worden opgenomen door de huid. Naast water, zijn eiwitten de belangrijkste bouwstof in je lichaam. Alle cellen zijn er namelijk uit opgebouwd.

Voorwaarden voor een goede werking van peptiden: het moeten er veel zijn! Hoe meer verschillende peptiden, hoe beter de werking. Immers voor huidverjonging is het belangrijk om regelmatig peptiden aan te brengen, zodat je huid kan verjongen. Dit kan na slechts één behandeling! Met blijvende verbetering én resultaat!

 

Op een natuurlijke manier mooi oud worden zonder injecties! Dat willen we toch allemaal!

 

Als huidspecialist heb ik ruim 20 jaar ervaring in het optimaliseren en verbeteren van de kwaliteit van uw huid. Luchtvervuiling, medicijngebruik, hormoonveranderingen en stress kunnen de kwaliteit van uw huid veranderen. Ik zie het dan ook mijn taak om uw huid in optimale conditie te krijgen. Ruim 15 jaar heb ik gewerkt met het gespecialiseerde hoogwaardig kwaliteitsproduct Neoderma wat zowel voor de man als vrouw bestemd was. Om jouw huid te verbeteren, te verzorgen en te herstellen werk ik momenteel met verschillende technieken. Hydropeptide, Dermatude, Nimue en Me-Line zijn nu de marktleiders in huidverbetering. Maak een afspraak voor een gratis intake en/of een behandeling. Samen komen we tot de juiste behandeling om jouw huid te laten stralen!

Om u goed te kunnen adviseren wat voor u de meest geschikte behandeling is, bespreken we uw wensen en wat voor u de mogelijkheden zijn en de product keuze. Op deze manier werken we samen naar de beste optimale huidverbetering. Wonderen bestaan niet, maar een spectaculaire verbetering wel! Kijkt u eens rustig rond op mijn site. Mocht u vragen, advies of op opmerkingen hebben dan ben ik uiteraard bereid om deze toe te lichten. Ik ben telefonisch bereikbaar of via e-mail of Facebook.

Graag tot ziens in mijn praktijk voor huidverbetering!

Hydropeptide

HydroPeptide behandelingen zijn ontworpen om de huid jeugdiger, voller en strakker te laten aanvoelen. En dat na slechts één behandeling! Met blijvende verbetering én resultaat! Krachtige peptiden zorgen onmiddellijk voor een gezonde huidstructuur en hydratatie. Zorgvuldig geselecteerde botanische extracten ontgiften en verjongen de huid. Elke HydroPeptide behandeling én verzorging bestrijdt de tekenen van veroudering, keer op keer, en biedt de mogelijkheid om de verzorging te personaliseren om zo ook huidproblemen te behandelen.

 

Dermatude

Gezien in LINDA.magazine, Beautyjournaal en Youtube!
Age natural, age beautiful

Meta Therapy is de perfecte oplossing. Een 100% natuurlijke huidverbeteringsmethode die direct zichtbare -bewezen!- resultaten geeft, zonder dat daar botox, injectables of zelfs plastische chirurgie aan te pas komt.

 

Veel behandelmogelijkheden

Dermatude Meta Therapy verbetert de algehele conditie van de huid: fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit. Naast de behandeling van het hele gelaat, hals of decolleté, kunnen ook individuele rimpels behandeld worden. Goed nieuws voor kraaienpootjes en droogtelijntjes: met Dermatude Meta Therapy kan tot direct onder de wimperrand gewerkt worden!

 

Nimue

Nimue producten en behandelingen zijn gebaseerd op uitzonderlijke ingrediënten, die worden vervaardigd aan internationaal erkende laboratoria. De wetenschappers houden zich aan hoge kwaliteitsstandaarden om zodoende te verzekeren dat ieder product kwalitatief hoogwaardig is en voldoet aan de verwachtingen van de veeleisende klant.

 

Ingrediënten:

In de producten worden  de nieuwste wetenschappelijke ingrediënten gebruikt. Deze worden gewonnen uit biotechnologische en natuurlijke bronnen. Alle werkstoffen zijn natuurlijk en plantaardig, er worden geen kunstmatige werkstoffen en parabenen gebruikt.

Alles is vrij van geur- kleurstoffen en parfums. Niet op dieren getest en van de meeste producten is er een Refill verkrijgbaar. Producten bevatten geen agressieve stoffen, minerale oliën, lanoline, formaldehyde of synthetische geurstoffen en zijn getest in vitro en vivo.

 

De filosofie

Met een hoogst effectief maar makkelijk resultaat georiënteerde benadering in de behandeling en producten ervaren zowel de huidspecialist als consument een prachtig resultaat.

Me-Line

Pigmentvlekken behandelen met Me-Line.

Pigmentvlekken behandelen is zeer goed mogelijk. Zeker met de allernieuwste ontwikkelingen met de producten van Me-Line. Deze zijn hier speciaal voor ontwikkeld. Het is vaak een lang traject maar de resultaten zijn erg goed. Belangrijk is wel dat je je na de behandeling goed aan de regels houdt ivm zon en thuisgebruik van producten. Doe je dit niet dan zal dit het resultaat beïnvloeden.

 

Hoe ontstaat pigment?

Teveel aan pigment of hyperpigmentatie kan worden omschreven als een huid die een onregelmatige huidskleur vertoont waarbij de oorzaak zowel inwendig als uitwendig kan zijn. Een van de meest negatieve invloeden is blootstelling aan UV-licht. Het resultaat is een overproductie aan melanine ( gekleurd pigment) als reactie van het afweersysteem.