Me-Line
Me-Line

Pigmentvlekken behandelen is zeer goed mogelijk. Zeker met de allernieuwste ontwikkelingen met de producten van Me-Line. Deze zijn hier speciaal voor ontwikkeld. Het is vaak een lang traject maar de resultaten zijn erg goed. Belangrijk is wel dat je je na de behandeling goed aan de regels houdt ivm zon en thuisgebruik van producten. Doe je dit niet dan zal dit het resultaat beïnvloeden.

 

Teveel aan pigment of hyperpigmentatie kan worden omschreven als een huid die een onregelmatige huidskleur vertoont waarbij de oorzaak zowel inwendig als uitwendig kan zijn. Een van de meest negatieve invloeden is blootstelling aan UV-licht. Het resultaat is een overproductie aan melanine ( gekleurd pigment) als reactie van het afweersysteem.

 

Tijdens de behandeling worden er foto’s gemaakt, dit om de pigment reductie voor de toekomst te blijven controleren. De actieve ingrediënten van de producten beïnvloeden de doorlaatbaarheid en polariteit (lading) van de huid. de hoornlaag wordt verdund en de huidbarrière wordt gereset waardoor deze optimaal functioneert. De huid zal zich opnieuw hydrateren en wordt voorbereid op een verhelderende behandeling.

 

Thuisproducten:

Het consequent gebruiken van effectieve producten na de behandeling werken in synergie met de behandeling en versterken elkaars werking. De serums , emulsies of gels hebben een sterk huid verhelderend effecten en zijn een verplicht onderdeel van het behandelconcept.

 

De producten voor thuisgebruik verbeteren en stimuleren het resultaat en verbeteren de opname van de actieve ingrediënten. De actieve ingrediënten brengen de pigmentaanmaak in balans en dragen bij tot een gelijkmatige huidskleur. Ook wordt de behandeling thuis verder gestimuleerd. De effectiviteit van deze producten is klinisch bewezen.