Medisch Pedicure
Medisch Pedicure

De Medisch Pedicure is een Specialist!

Medisch Pedicure betekent dat ik mijn studie met betrekking tot het “voeten vak”  heb uitgebreid wat betreft kennis en behandelingsmogelijkheden. Als gediplomeerd Medisch Pedicure heb ik kennis over systeemziekten, pathologische aandoeningen, voetonderzoek, voetstand, schoenadvies, huid en huidaandoeningen van onderbeen en voet, ortheses, nagelcorrecties en nagelregulaties. De Medisch Pedicure is dus hoger en breder opgeleid en kan alle zogeheten risicovoeten behandelen. Hiermee heb ik de behandelmogelijkheden vergroot van complexere voet en nagel problemen. Hiernaast ziet u de verdere info over de specialisaties en behandelingen waarmee ik u van dienst kan zijn.

 

KRP (Kwaliteitsregister Pedicures)

Alleen pedicures met een door de branchevereniging erkend diploma kunnen zich registreren in het KRP. Een bij het KRP geregistreerde pedicure is verplicht haar accreditatiepunten te behalen d.m.v. bij- en nascholing om kennis en innovatie in het vakgebied bij te houden. Een bij het KRP geregistreerde medisch pedicure waarborgt de kwaliteit! Ik ben aangesloten bij dit register.

 

Paramedisch Chiropodiste

Wat is Paramedische Voetzorg?

Een Paramedisch Chiropodiste is opgeleid tot complexe zorgverlening aan probleemvoeten en is werkzaam in de eerstelijns gezondheidszorg. Als Paramedisch Chiropodiste ben ik bevoegd om naast alle behandelingen specifiek onderzoek te verrichten en wondbehandelingen te mogen uitvoeren.

Kijkt u eens rond op deze site voor o.a. verdere gespecialiseerde voetzorg. Het zal u zeker inspireren.

 

Graag tot ziens in mijn praktijk!