Ik ben trots dat ik dit prachtige make-up merk mag toevoegen aan ons assortiment. Eén voor één bijzondere producten bestaand uit honderd procent mineralen. Er is geen product zo puur verkrijgbaar. Naast de innovatieve formules en volledig biologisch afbreekbare verpakkingen, heeft Mineralogie ook oog voor fashion en trends met seizoens- en trendkleuren. Comfort en kwaliteit voor elke zelfbewuste en kritische vrouw.

Het van oorsprong Amerikaanse Mineralogie gebruikt slechts pure mineralen en biologische oliën om de producten te vervaardigen. Daardoor hebben de producten ook voedende eigenschappen. De zachte texturen laten de huid ademen! What you see is what you get, mooie intense kleuren geïnspireerd door natuurelementen – reflecteren licht en geven de huid een gezonde, zachte gloed. Een aantal producten bevatten een SPF 26 en de unieke zonnepoeder zelfs een SPF 30! Dat maakt deze producten dus ook goed bestand tegen de schadelijke UV-stralen!

Geschikt zijn de producten juist zelfs voor de meest gevoelige huid of acne huid. Mede doordat ze vrij zijn van parfum, talk, kleurstoffen en zetmeel. Alleen de beste farmaceutische ingrediënten zijn goed genoeg voor Mineralogie. Minerale make-up sluit de huid niet af in tegenstelling tot klassieke make-up. Het probleem is, dat veel merken pretenderen minerale make-up te hebben, maar dit niet (volledig) juist is. Er worden of geen zuivere mineralen gebruikt, of er worden niet-natuurlijke ingrediënten aan de make-up toegevoegd. Bij Mineralogie is dat niet het geval. Hierdoor is de kans op allergische reacties minimaal, verstoppen poriën niet en zal de huid ook niet beschadigen. In tegendeel. Door onder andere Vitamine A en Vitamine E in diverse producten, verzorgt u uw huid.

Mineralogie staat voor dier- en milieuvriendelijke producten en het ondersteunen van goede doelen. De producten worden mede door deze filosofie nooit op dieren getest. Dat glamour en duurzaamheid perfect samen gaan bewijst het merk door een zeer ecofriendly beleid. De verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled papier en bedrukt met soja-inkt. Daarnaast zijn de meeste productcontainers gemaakt van twintig procent recyclebare materialen waarvan een aantal ook nog eens honderd procent biologisch afbreekbaar!

Uniek, bijzonder, innovatief, glamorous, duurzaam, luxe, kwaliteit, biologisch, parabenen-vrij*, anti-comedogeen, puur en onze favoriet!

Groen is geen kleur maar een leefstijl

U wilt gemak, praktisch en functioneel, gecombineerd met stijl, luxe, diepgang en exclusiviteit. Wij geloven dan ook dat de juiste combi van onze merken, mensen en producten tot prachtige resultaten leidt. Het op de juiste wijze uitdragen en samenwerken op basis van wederzijds respect vinden wij hierbij een natuurlijk element.