pH-Formula
pH-Formula

De nieuwste behandeling tegen extreem acné, pigmentvlekken, rosacea en littekens. 

Anja Augustijn introduceert als eerste in Bergen op Zoom en omstreken de behandelingen met pH-Formula, waardoor een groot aantal huidproblemen sterk verminderd of opgelost kunnen worden. Vooral voor de jeugd met extreem acne, maar ook volwassenen met littekens, pigmentvlekken en rosacea hebben veel baat bij deze nieuwe behandelingen. 

PH formula logo

pH-Formula is een nieuwe generatie peelingsproducten en bevind zich tussen cosmetische- en medische behandelingen. Met vier verschillende behandelingen overbrugt pH-Formula het verschil tussen de chemische peeling en de cosmetische peeling. Een peeling van pH-Formula bevat zeer krachtige werkstoffen en is zodanig geformuleerd dat goed opgeleide en getrainde schoonheidsspecialisten hiermee mogen werken.

Na de behandelingen heeft de klant geen verkleuringen en/of vervelling zoals bij veel chemische peelings het geval is. De pH-Formula skin resurfacing behandelfilosofie zorgt namelijk voor een minimale beschadiging door een laag percentage zuren om zoveel mogelijk celaanmaak te stimuleren. Pre- en postproducten die de klant thuis gebruikt zorgen voor een perfect resultaat en voorkomen sociale ongemakken zoals roodheid en zwellingen.

Met pH-Formula zijn vijf huidproblemen zeer goed te behandelen:

  • acne, vooral bij jongeren een goed te behandelen huidproblee
  • pigmentvlekken ofwel hyperpigmentatie
  • chronische roodheden zoals rosacea
  • littekens en andere huidbeschadigingen
  • anti-aging voor een strak uitziende huid.

Daar veel kennis van de huid nodig is om met deze behandelmethode te mogen werken, worden huidspecialisten en schoonheidsspecialisten met een opleiding dermatologie speciaal getraind zowel in theorie als praktijk. Anja Augustijn heeft ook deze training met succes gevolgd, waardoor zij de enige in Bergen op Zoom en omstreken is die deze behandelingen mag verzorgen.

PH-Formula producten
PH-Formula flyer

pH-formula is het eerste pharma-cosmeceutical  gericht op het vernieuwen van de huid in plaats van het peelen van de huid. Het pH-formula skin resurfacing syteem is het resultaat van de innovatieve combinatie van cosmeceutische en medische ingrediënten. Skin resurfacing behandelingen hebben grote voordelen in vergelijking tot traditionele peelings.

Deze zorgen doorgaans voor het afschilferen van de huid, terwijl skin resurfacing behandelingen de activiteit van de celdeling in balans brengen en herstellen, waardoor beschadiging en zichtbare irritatie wordt verminderd. Dit wordt bereikt door het unieke transport systeem (PH-DVC ™) dat leidt tot maximale opname van actieve ingrediënten zonder enige negatieve bijwerking zoals bij traditionele peelings.

Hiermee zijn pH Formula producten uniek in huidverbetering. pH Formula bevat actieve ingrediënten en werkt tot diep in het weefsel. De producten optimaliseren de resultaten van de behandelingen en zorgt voor een speciaal op uw huid afgestemde formule waarmee werkstoffen in de huid worden getransporteerd. Dit is het herstructureren van de huid waarbij het probleem van binnen en buiten wordt aangepakt. De unieke combinatie van ingrediënten concentreert zich op meerdere huidproblemen, huidveroudering, gevoeligheid, acne, rosacea, hyperpigmentatie. Geavanceerde huidvernieuwingsmethodes werken van binnen naar buiten, terwijl krachtige voedende werkstoffen binnenin de huid helpen met een snel herstel. Direct zichtbaar een verbeterd resultaat en dat na iedere behandeling! Uw gave huid is dichtbij!

Producten van pH Formula worden alleen verkocht in ons instituut.

Voor vragen kunt u mailen naar info@anjaaugustijn.nl of bellen naar  0164-259988 of 06-38199480.

pH producten voor thuisgebruik waarin wij samen in overleg een keuze kunnen maken. 

Exfo cleanser

Een milde peelende reiniging die make-up en onzuiverheden verwijderd hydrateert en verzacht de huid. Ook zeer geschikt als eye remover.

Foam cleanse

Een luchtige mousse voor milde effectieve reiniging. Helpt het in balans brengen van het vochtgehalte en talgreducering. Verfijnt de huidstructuur. Tevens voor huidproblemen zoals acne en eczeem.

Power essence

Bevat krachtige  ingrediënten  die voor een stevige gehydrateerde en frisse huid zorgen. Werkt als primer en om overige  producten beter te absorberen en te beschermen.

Vitamine A crème

Lichte textuur bevat hoge percentage retinol. Vermindert pigmentatie, lijntjes ouderdomsvlekken. Stimuleert de collageen en elastiek.

Vitamine B crème

Verbeterd zichtbare roodheid. Pigment veranderingen en huidverbetering. Intensieve hydratatie en bescherming  van de huid. Verminderd roodheid en geeft een zachte soepele huid.

Vitamine C crème

Is essentieel  bij het verkomen en verbeteren van huidverbetering. Hoog geconcentreerde vitamine C met 24-uurs hydraterende eigenschappen. Stimuleert de genezing, fijne lijntjes, rimpels en onderdrukt pigmentatie.

Vitamine C serum

Vitamine C complex met drievoudige werking. Verhelderd de huid, stimuleert  collageen en geeft de huid een vocht boost. Beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Hydra serum

Hydra serum actieve vochtbinders om in de diepere Huid lage intensief te hydraterende. Geschikt voor droge gevoelige huid.

Point extra firm

Luxe verstevigende crème. Combinatie van ingrediënten en peptide die de huid ondersteunen mn elastine en collageen. Het lift de gezichtscontouren en maakt de huid gladder en steviger.

Point age

Cocktail van peptide. Zichtbare tekenen om huidveroudering  te verminderen en de stevigheid en elasticiteit te bevorderen en zonbeschadiging te verminderen.

Point multi project

Een anti aging crème met peptide die de huid beschermd tegen zonschade. Hydraterende crème die de huid hersteld en kalmeert en een zacht gevoel geeft. Zeer geschikt voor de droge huid,chronische roodheid en de tekenen van huidveroudering.

CC crème

Multifunctioneel en corrigerend product. Verminderd onzuiverheden. De Uv bescherming verkort huidveroudering dankzij de uva-uvb. Verkrijgbaar in verschillende kleuren; Light, medium, dark.

Sos crème

Zachte romige crème voor droge zeer gevoelige huid. Legt een laagje over de huid om de huid te beschermen. Geneest en herstelt de huid. Droge huid/zeer gevoelige huid/eczeem/extreme klimaat veranderingen.

Sos olie

Is een combinatie van diverse oliën en natuurlijke werkstoffen. Hydrateert de vochtarme huid. Collageen word  geactiveerd. Werkt herstellend en geneest de huid. Ontstekingsremmend. Voor een droge en zeer gevoelige huid.

Sos eye rescue oogcreme

Krachtige actieve ingrediënten. Werkt ontstekingsremmend, verhelderd de huid,  helpt zwellingen en donkere kringen te verminderen en beschermd tegen Uv stralen. Voorkomt vroegtijdige veroudering.

Uv protect spf 30+/ Uv protect 50+

Verzachtende en herstellende werking. Verbeterd het vochtgehalte in de huid en vermindert roodheid en irritatie. Matte finish. 

Handcreme

Huidveroudering op de handen is vaak zichtbaar door pigment veranderingen en een dunne huid. Als gevolg door overmatige blootstellen aan zonlicht. Heeft pigment afbrekende werking. Beschermt, verzacht, hydrateert.

Active formula

Is speciaal ontwikkeld  als voorbereiding voordat de pH Formula skin resurfacing ondergaat. Normaliseert de celdeling en zorgt voor onderhoud stimuleert celvernieuwing/hydrateert, stimuleert de genezing in de huid.

Ac spot on

Helpt ongemakken van acne zichtbaar te verminderen. Elimineert acne bacteriën direct en gaat ontstekingen tegen. 1-3 maal per dag aanbrengen.

Age recovery

Combinatie van actieve ingrediënten die werken op de heling, verbetering en onderhoud van de behandeling te bevorderen. Verbetert het resultaat en zorgt voor een betere huidconditie. Zowel gedurende  de behandelingen en na de salon behandelingen te gebruiken om het resultaat te verbeteren en te onderhouden. Vermindert fijne lijntjes, rimpels en pigmentaanmaak. Heeft een kalmerende werking.

Mela recovery

Combinatie van actieve ingrediënten die werken op heling, verbetering en onderhoud van de behandeling te bevorderen. Verbetert het resultaat  en zorgt voor betere huidconditie. Zowel gedurende de behandelingen en na de behandelingen te gebruiken om het resultaat te verbeteren  en te onderhouden. Pigmentatie, zwangerschapsvlekken, ouderdomsvlekken.

Ac recovery

Combinatie van actieve ingrediënten die werken op heling, verbetering en het onderhoud van de behandeling te bevorderen. Verbetert het resultaat en zorgt voor een betere huidconditie. Zowel gedurende alle behandelingen en na de behandelingen thuis te gebruiken  om het resultaat te verbeteren en te onderhouden. Vermindert  talg en acne ontstekingen.

Cr recovery

Een combinatie van actieve ingrediënten. Die werken op de heling verbetering en onderhoud van de behandeling te bevorderen. Verbetert het resultaat en zorgt voor een betere huidconditie. Zowel gedurende alle behandelingen en na de behandelingen  thuis te gebruiken. Chronische roodheid, rosacea.

Eye recovery

Formule met peptide complex. Helpt bij verminderen fijne lijntjes, donkere  kringen, zwellingen. Geeft bovendien een liftend effect.

Neck recovery

Verstrakkende complex om de huid te liften  en fijne lijntjes en rimpels in de hals te verminderen.

Behandelingskeuzes

Uw pH-Formula

M.E.L.A. ( hyperpigmentatie)
A.G.E. ( huidveroudering)
C.R. ( chronische roodheden)
A.C.N.E. (onzuivere huiden)

Skin resurfacing programma is een volledig dermatologisch huidvernieuwings-systeem en omvat een unieke combinatie van actieve ingrediënten voor de behandeling van hyperpigmentatie, huidveroudering, chronische roodheden (zoals rosacea) en acne.

Door het volgen van het complete programma zoals voorgeschreven door uw huidspecialist, ervaart u niet alleen zichtbaar resultaat maar uw huid wordt ook beter beschermd tegen toekomstige beschadigingen. Tijdens een gratis intake kan Anja U er alles over vertellen wat jouw huid nodig heeft, zodat we aan herstel kunnen gaan werken.

Anja Augustijn staat bekend om haar persoonlijke en deskundige aanpak. Of het nu gaat om een anti-age behandeling, herstelbehandeling, een ontspannende- of een verstevigende behandeling. Iedere behandeling is een unieke ervaring waarin een moment voor u zelf, en het verbeteren van de conditie van uw huid centraal staan

 

Een behandeling in de salon, verzorgd met de producten van Ph Formula in combinatie met de producten voor thuisgebruik leidt tot een gezonde en stralende huid.

 

Met veel plezier nodig ik u uit in mijn Schoonheidssalon, voor een warm ontvangst deskundigheid en gezelligheid.

Anja Augustijn
Dé salon voor huidverzorging en huidverbetering !