Schoonheidssalon
Schoonheidssalon

In mijn schoonheidssalon komen huidverzorging, ontspanning en huidverbetering samen. Naast de ontspanning van een behandeling breng ik uw huid in topconditie. Ik sta voor persoonlijke aandacht, kwaliteit, professionaliteit, kennis en ontspanning. Bovendien ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie ANBOS, zodat u kan zien dat er met kwaliteit en deskundigheid gewerkt wordt.

 

Wanneer u voor de eerste keer bij mij voor een gezichtsbehandeling komt krijgt u een intake met een huidanalyse. Tijdens onze kennismaking analyseer ik uw huid, stel ik u vragen middels een intakeformulier en maak ik gebruik van de RS Skinlight huidanalyseapparaat . Dit alles om een goed, reëel en zichtbaar beeld te krijgen van uw huidconditie, zodat ik u daarna van een optimaal en duidelijk huidadvies kan voorzien en samen met u een behandelplan kan opstellen. Vervolgens krijgt u een behandeling om uw huid op de nog komende resurfacing behandelingen voor te bereiden.

 

Uw huid is uniek! Ik neem daarom ruim de tijd om naar uw wensen te luisteren. Op deze manier streven we samen naar één doel: een mooie, stralende, gezonde en betere huid! Vervolgens gaat u thuis aan de slag met de speciaal voor u samengestelde producten. Wist u dat het verkrijgen van een optimale huid te wijten is aan 80% gebruik van uw thuisbehandelingen en 20% aan de intensieve salonbehandelingen? Daarom is deze combinatie zo belangrijk en plannen we direct na uw kennismaking een resurfacing dieptebehandeling in. Alleen op deze manier kan ik uw wensen optimaliseren en laat ik u en uw huid stralen. Mijn moto is dan ook; Wonderen bestaan niet maar een spectaculaire huidverbetering wel! Samen moeten wij het doen!

 

Sinds 2000 ben ik mij aan het specialiseren in uiterlijke, innerlijke en medische huidverbetering en heb ik hierdoor aantoonbare jarenlange ervaring verkregen. Naast deze specialisaties heb ik mij meerdere facetten van het schoonheidsvak eigen gemaakt. Naast gezichtsverzorgende en huidverbeterende behandelingen kan u bij mij ook terecht voor:

 

 

Graag ontvang ik u hartelijk in mijn instituut Van Top tot Teen Bergen op Zoom, waar ik met meerdere collega’s samenwerk die allen gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied en waar wij allen met vriendelijkheid, gezelligheid en enorme passie u graag ontmoeten.

 

Anja Augustijn