Resurfacing treatments
Resurfacing treatments

Alle innovaties in huidverbetering van pHformula zijn gebaseerd op de nieuwste technologie in huidvernieuwing. Daarmee zijn pHformula producten uniek in professionele huidverbetering. Ze bieden uw huid bijzondere kansen om het maximale resultaat te bereiken.

 

Het innovatieve Skin Resurfacing Systeem van pHformula bevat actieve werkstoffen van farmaceutische oorsprong. Deze resurfacing peeling van pHformula werkt diep in het weefsel. De pHformula Pre- en Post producten optimaliseren de resultaten van de behandelingen. pHformula zorgt voor een speciaal op uw huid afgestemde formule waarmee werkstoffen in de huid worden getransporteerd: dit is het herstructureren van de huid waarbij het probleem van binnen en van buiten wordt aangepakt.

 

De unieke combinatie van dermatologische ingrediënten concentreert zich op meerdere huidproblemen, zoals huidveroudering, gevoeligheid, acne, rosacea en hyperpigmentatie.

Huideigen producten

De meeste pHformula producten hoeven na het aanbrengen op de huid niet te worden verwijderd of geneutraliseerd. Ze blijven op de huid die ze zelf kan opnemen en verwerken.

Maatwerk in laagjes

Verschillende producten kunnen worden gecombineerd tot een behandeling waarbij de huidspecialist de kracht en dieptewerking van de producten bewaakt. Dit is afhankelijk van het aantal aangebrachte lagen en de gebruikte technieken.

Optimale formules voor pre- en post ondersteuning

Een op het individu afgestemde behandelmethode voor maximaal resultaat omvat ook een programma voor thuisverzorging die de huid voorbereidt of juist de behandeling compleet maakt. Deze pre- en post producten zijn allemaal op basis van het unieke PH-DVC™ complex. Dit garandeert het hoogst mogelijke resultaat en bewaakt het onderhoud op langere termijn.

Prachtig resultaat: van binnenuit en van buiten naar binnen

pHformula brengt huidverbetering naar een hoger niveau en introduceert de buiten-naar-binnen en binnen-naar-buiten filosofie. Geavanceerde dermatologische huidvernieuwingsmethoden werken van buiten naar binnen, terwijl krachtige voedende werkstoffen binnenin de huid helpen met snel herstel.

AC Resurfacing

AC Resurfacing

Intensieve peeling voor de problematische, vette acne huid

AGE Resurfacing

AGE Resurfacing

Intensieve peeling om rimpels rond de ogen, mond, hals en het decolleté sterk te verminderen

MELA Resurfacing

MELA Resurfacing

Intensieve peeling voor het vernietigen van pigmentophopingen en ouderdomsvlekken

CR Resurfacing

CR Resurfacing

Behandeling die speciaal ontwikkeld is voor de gevoelige, couperose en rosacea huid

PHformula is de eerste pharma cosmeticeutical gericht op het vernieuwen van de huid in plaats van het peelen van de huid. Skin resurfacing behandelingen hebben grote voordelen in vergelijking tot traditionele peelings. Deze zorgen doorgaans voor het afschilferen van de huid, terwijl een skin resurfacing behandeling de activiteit van de celdeling in balans brengt en herstelt. Dankzij een hoge dosering aan werkstoffen zal de huid zich van binnenuit verbeteren en worden huidproblemen gecorrigeerd. Het uiteindelijke resultaat van een skin resurfacing behandeling is na een maand zichtbaar. Het effect van gecontroleerde skin resurfacing is niet alleen afhankelijk van de keuze, oorsprong of concentratie van de zuren. Het allerbelangrijkste is de maximale werkstoftoevoer op een speciale manier, zonder dat de huid overdreven wordt belast. Uw huid krijgt een gezondere uitstraling en is beter beschermd tegen toekomstige beschadigingen.

 

Kenmerken van pHformula:

  • Proefdiervrij
  • Bevat geen kleurstoffen
  • Bevat geen lanoline
  • Bevat geen minerale oliën
  • Parabeenvrij conserveringssysteem
  • Uniek Ph-delivery-vehicle complex (PH-DVC)
  • Hoogst effectieve resultaten
  • Pharmaceutische kwaliteit werkstoffen

 

In de producten voor zowel de behandeling als voor thuisgebruik zit het unieke PH-DVC complex, gecombineerd met zuren, vitaminen, antioxidanten, ontstekingsremmers, aminozuren en sporenelementen. Het PH-DVC delivery complex garandeert een gelijkmatige en gecontroleerde toevoer van actieve werkstoffen. Wilt u meer weten over de PH-formula resurfacing behandelingen en wat dit voor uw huid betekenen kan?

Ik sta voor u klaar !

PH formula logo
Ph formula starters kit bestaat uit:

100 ml exfo cleanse

Active formula

Recovery cream

Post recovery cream

Bij afname van deze kit de exfo cleanse gratis twv € 29,–

Totale PH formula set

200 ml exfo cleanse

Power essence tonic lotion

Active formula

Recovery cream

Post recovery / ABC cream of Point cream

Eye recovery of SOS eye rescue

Bij afname een gratis SPF UV protect 30+ of 50+ of CC cream SPF 30+ twv € 47,40

PH formula starters kit
Totale PH furmula set