[heading text=”Stralende witte tanden?”]

Een stralende witte lach is niet alleen meer voorbehouden aan beroemdheden; Veel Nederlanders vinden witte tanden een belangrijk onderdeel van hun uiterlijk. Dat blijkt uit verschillende onderzoeken: 35% van de vrouwen en 50% van de mannen zouden hun tanden wel willen laten bleken. Vrouwen vinden een aangename glimlach en een goed gebit – na de ogen – het belangrijkste. Bij mannen komen witte tanden op de vierde plaats, na een goed figuur, de ogen en het haar.

Wie wil er op zijn eerste afspraakje, bij zijn bruiloft of bij een sollicitatie nu niet op zijn best uitzien? Witte tanden geven een jonge, gezonde uitstraling en versterken het zelfvertrouwen. Een mond met witte tanden maakt altijd een stralende en dikwijls een onvergetelijke indruk.

Wilt u ook zo’n natuurlijke witte lach en zelfverzekerde uitstraling? Dat kan nu heel eenvoudig bij Van Top tot Teen.

Normale prijs € 79,–          NU tot eind september     € 49,–

[heading text=”Tanden bleken op en gezonde manier zonder peroxide!”]

Wat kunt u verwachten?

  • Bepalen van de tandkleur: Voor dat de behandeling van start gaat wordt eerst uw tandenkleur bepaald aan de hand van de Shade Guide (kleurpallet tanden).
  • Reiniging: Vervolgens krijgt u een WHiTE Finger Brush waarmee u gedurende 30 seconden uw tanden poetst (inclusief de groefjes in een op- en neerwaartse beweging).
  • Het mondstuk: Het mondstuk wordt door uw specialist gevuld met de gel en aan u overhandigd waarna gevraagd zal worden om het mondstuk in uw mond te plaatsen. Hierna ze de specialist bekijken of het mondstuk correct geplaatst is en zal het mondstuk mogelijk aandrukken om de gel optimaal te verspreiden. U hoeft niet hard te bijten op het mondstuk. De veiligheidsbril zal u worden overhandigd en u de lamp ingeschakeld.
  • Na de behandeling: Na de behandeling van 20 minuten stopt de lamp automatisch. U mag uw mondstuk zelf uit de mond halen en de achtergebleven pasta uit de mond spoelen met water.
  • Good to know: Wacht tot 4 uur na de behandeling om iets te eten of te drinken of te roken, LET OP: De eerste 24u niet in aanraking komen met sterk gekleurde voeding of dranken. (dus geen koffie, thee, wijn, tomatensaus,… )